Kennel Røverstedmølle´s befinder sig på en lille landejendom ved Dronninglund storskov i Nordjylland. Vi er registreret som kennelmærke, hvor vi begge i juni 2015 har gennemført DKK`s opdrætteruddannelse i genetik, reproduktion, parring,fødsel, adfærd 1 og DKK jura. 

Ove har været aktiv jæger i ca 42 år, træner jagthund og er skydeinstruktør, når der er behov. Heidi træner jagthund, men går ikke med jagtgeværet grundet dårlig skulder. Vi har hjulpet som aktivister i DMK og deltager på udstillinger og div. aktiviteter i DMK. Vi arbejder begge hjemme og har nu tid og lyst til at avle nogle kuld hvalpe.

Det er vores mål, at bidrage til at deltage i avlen af Kleiner münsterlænder og opdrætte friske, sunde racetypiske hunde, der opfylder kravene om sundhed-godt temperament-god psyke-gode nerver- og stor dressurbarhed. Vi følger bla. DMK`s vejledninger ved valg af hanhund samt gode råd fra andre opdrættere. 

Inden tæven parres vaccinerer, vi mod herpesvirus efter dyrlægens forskrift. Hvalpene fodres kun med foder af topkvalitet. Vores hvalpe bliver stimuleret inde som ude og kommer med på små ture i bilen sammen med tæven. Har hvalpekøberen et specielt ønske vedrørende stimulering kan vi tale om det.

En hvalp købt hos Kennel Røverstedmølle`s er dyrlægekontrolleret/chipsmærket og vaccineret få dage inden den udleveres til sin nye ejer. Tæven ormebehandles 1 gang i drægtighedsperioden. Hvalpen er blevet ormebehandlet som 3 og 6 uger + lige inden aflevering som 8 ugers hvalp. Der medleveres  stamtavle/ sundhedsbog. DMK kommer ud og laver sundhedstest på alle hvalpe, hvor de bl.a ser på hvalpenes sundhedsforhold/fødsel mv.

Hvalpen får også lidt kendt legetøj/klude/foder/folder med gode råd med til sit nye hjem.

Hvalpene er under deres 8 ugers rejse, henimod deres nye hjem, altid under opsyn hele dagen. Vi har ingen hjemmeboende børn.

 

Vi sælge kun Kleiner münsterlænder til jæger eller jagtrelateret træning/prøver